Corona pandemi

Hvis du har feber,  hoste, synkesmerter og vejrtrækningsbesvær, så kan det være en infektion med coronavirus. På grund af smittefaren må du  ikke komme i konsultationen, men skal ringe til mig. Per telefon finder vi sammen ud af hvad der videre skal foregå. Langt de fleste patienter med COVID-19 kan behandles i eget hjem. Ved udtalt vejrtrækningsbesvær kan indlæggelse komme på tale.

COVID-19 er hos de fleste en mildt forløbende influenzalignende infektion. Den smitter lidt mere end influenza. Den smitter ved dråbeinfektion. Der findes ingen specifik behandling af sygdommen. Jeg kan ikke pode for den.
Sørg for at have håndsprit og et termometer i hjemmet. Ansigtsmasker er primært til personer der er smittet.
Yderligere information finder du på www.coronasmitte.dk

Vi er blevet pålagt at sikre os bedst muligt imod Corona smittede patienter møder op i klinikken. Dette for at sikre at kronisk syge patienter kan blive behandlet i klinikken uden øget risiko for smitte i vores venteværelse. Vi er ligeledes blevet pålagt at sløjfe den åbne konsultation samt tidsbestilling via hjemmesiden. Alle tidsbestillinger  til  konsultation i klinikken skal foregå pr. telefon.

Du bedes spritte dine hænder inden du registrerer dig med dit gule sundheds kort. Sprit hænger ved siden af venteværelse terminalen. Enkelte patienter vil blive bedt om at tage maske/mundbind på. Dette vil blive udleveret i døren. Det vil være patienter, der er podet negative for coronavirus, men  som fortsat har uændrede symptomer fra luftvejene. Dette vil være aftalt på forhånd. Der vil være en kuvert med navn på indeholdende masken.

Foreløbig kan jeg ikke tage en blodprøve til antistof måling af corona virus.